Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

semmitmagamrol

Ezen a blogon írom le, miről álmodok éjszakánként. Hogy ezek megtörténtek-e a valóságban? Nem teljesen mindegy?

Friss topikok

Címkék

Archívum

Egy párkapcsolat margójára II.

2014.06.09. 19:18 semmitmagamról

A délutánom azzal telt, hogy a házasságunkon gondolkodtam. Más nők mi az ördögöt csinálnak, ha megtudják, hogy a férjük félrekefél? Mit nem kaptál meg tőlem? Szültem neked két gyönyörű gyereket. A napom egyik felét azzal töltöm, hogy megpróbálok jó anyjuk  lenni, furikázom őket edzésre, furulyára, balettra meg logopédushoz. A másik felét pedig az edzőteremben töltöm, meg a kozmetikusnál, ápolom a kapcsolatot az üzlettársaid feleségeivel és fegyelmezem a takarítónőt, a kertészt meg a szakácsnőt. Igyekszem jó és kívánatos feleséged lenni, otthont teremteni neked. Mit rontottam el?

Hallottam, mikor hazaértél, úgy tettem, mintha aludnék, de hallottam, hogy ledobod a kulcsodat, letusolsz és befekszel mellém az ágyba. Régen legalább arra vetted a fáradságot, hogy egy puszit nyomj a homlokomra, ha már aludtam, mikor hazaértél. Még régebben pedig felkeltettél, hogy elmeséld milyen napod volt. Most csak azt hallottam, hogy halkan szöszmötölsz valamivel mellettem az ágyban. El nem tudtam képzelni mit csinálhatsz, egészen addig, míg a telefonod, halkan rezegni nem kezdett. Ezt a hangot felismertem. Tehát te SMS-t írsz és most jött meg a válasz. Végig háttal voltam neked, de hallottam, ahogy néha elmosolyodsz, és mivel egy idő után megfordultál és a hátamnak nyomtad a hátad, azt is éreztem, milyen gyorsan ver a szíved.

 Akkor értettem meg, hogy elveszíthetlek.

Némán vártam, míg befejezitek az enyelgést, és számoltam, 10 üzenetet kaptál tőle, mindig a párnába nyomtad a telefont, mikor rezegni kezdett, nehogy felébredjek. Már annyit sem jelentettem neked, hogy ne a hitvesi ágyból írogass neki. Dühös voltam, sértett és megalázott, de visszafojtottam a könnyeimet, míg el nem aludtál.

Akkor felkeltem. Elhatároztam, hogy utána nézek, miről nem tudok még. Elkezdtem keresni a laptopodat, kerestem a dolgozószobádban, a táskádban, de nem találtam sehol. Gondoltam, megnézem a kocsidban is. A hálótól a garázsig alkalmam volt aprólékosan szemügyre venni mindent, amitől búcsúznom kellene, ha esetleg úgy döntenél, el akarsz válni. És mire leértem a lexus-odhoz, rájöttem, hogy én egyszerűen nem akarok megválni a perzsaszőnyegeimtől, a miele háztartási gépeimtől, a chanel parfümjeimtől, a louis vitton táskáimtól és úgy egyáltalán a veled együtt járó fényűző életmód díszleteitől. Úgy döntöttem visszaszerezlek, kerül, amibe kerül.

A kocsiban meg találtam a laptopodat és életemben először nyomozni kezdtem utánad. Végignéztem az internetes előzményeidet. Nagyjából fele-fele arányban szerepeltek külföldi politikai és gazdasági honlapok és pornóoldalak.

- a krími helyzet hatása az EU gazdaságpolitikájára

- brutális csoportszex fiatal pina csoportos megbaszása durva szexfilm

- formás Milf jól megkefélve

- holnaptól 5 forintal emelkedik a benzin ára

- Az orosz exportlehetőségek beszűkülése a magyar gazdaságnak is árthat

- Megkefélt diáklányok

- Tüzes latin ribi jól megkúrva

Az addigi életem egy pillanat alatt hullott darabokra körülöttem. A férjem ilyeneket néz, miközben mi a kislányunk születése óta csak misszionárius pózban csináljuk havonta kétszer. A kislányunk 6 éves.

Egyedül abban voltam biztos, hogy nem ismerlek. Minden, amit rólad gondoltam 10 éven át, hazugság volt, vagy időközben vált hazugsággá. Viszont két dolgot mégis tudtam. Hogy vissza akarlak szerezni. És hogy arra vágysz, hogy leszopjanak.

Már pirkadt, mikor visszamentem, hozzád a hálóba. De ez a nő már köszönőviszonyban sem volt azzal, aki pár órával azelőtt kisírt szemekkel slampos pizsamagatyában kimászott mellőled.

Lábujjhegyen osontam be a szobába, finoman lehúztam rólad a takarót, a hátadon feküdtél, elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy a tested már érzi, hogy reggel van, csíkos pizsamanadrágod ígéretesen dudorodott. Világ életemben meglehetősen undorítónak és állatiasnak találtam ezt a reflexet. Igyekeztem mindig előtted kelni, hogy ne dörgöld hozzám a mereven álló farkadat és ne kelljen éreznem a leheletedet reggelenként. De most nem érdekelt, a cél érdekében bármit. Közelebb léptem, letérdeltem az ágy mellé az ágyékod magasságában és elkezdtem simogatni a farkadat a vékony anyagon keresztül. Kicsit megrebbentek a pilláid, de más jelét nem láttam, hogy ébredeznél. Ellenben a farkad, ha lehet még jobban felágaskodott. Kigomboltam a nadrágodat, így már tisztán láttam az előttem álló feladatot. Elképesztő a folyamat, ahogy 10 év házasság alatt a szerelem egyfajta gazdasági-szociális egymásrautaltsággá, a szeretett személy legbecsesebb testrésze pedig egyfajta speciális manipulációs eszközzé redukálódik vissza. Ezen gondolkodtam, mikor nagy levegőt vettem életem első szopása előtt.1,2,3 …és… lassan elkezdtem nyalni. Azt írta az internetes szakirodalom, hogy inkább több nyállal kell csinálni, mint kevesebbel. Tehát én jól benyálaztam az egész..ühüm…munkafelületet. Bágyadtan elkezdtél mocorogni. Először nem kaptam be az egészet, csak a végét csúsztattam az ajkaim közé és finoman masszíroztam a nyelvemmel. De mikor a számban eluralkodott az a fajta sós íz, amit azelőtt még soha nem éreztem, úgy döntöttem, ezt már akkor sem tudnám visszacsinálni, ha akarnám, tehát folytatnom kell. Tövig benyeltem a farkadat és egyre erősebben szívtam, már épp kezdtem ráállni egy ritmusra, mikor felébredtél. Úgy néztél rám, mint egy lila triceratopszra.  Mit ne mondjak, nem úgy reagáltál, ahogy vártam.

-          Te mit csinálsz, drágám?

-          Szerintem ez elég egyértelmű. –mondtam, magabiztosságot színlelve, a farkad szinte súrolta az arcomat. De az arcodon olyan szintű értetlenség sugárzott, hogy muszáj volt mondanom még valamit, hogy leplezzem a zavaromat.

-          Ajándék. - Tőlem. - Neked. - Az évfordulónkra. – ziháltam. Miközben a farkad ki-be járt a számban.

-          Aha. - nyögted bíborvörös arccal.

 

Én pedig folytattam, hosszú volt, unalmas, megalázó és már nem is tudom mióta először teljesen kezdőnek éreztem magam valamiben. És tagadhatatlanul béna voltam. Pont annyi pornófilmet néztem az éjszaka folyamán, hogy ezt tudjam. Hogy tudjam, hogy ennek nem eddig kellene tartani. Szabályosan fájt az állkapcsom, mire végre elélveztél. 

 

Éreztem, hogy stratégiát kell váltanom. De még nem tudtam pontosan, mit kéne tennem. Egészen addig, míg a megoldás el nem sétált az ablakom előtt egy sövényíró ollóval a kezében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://semmitmagamrol.blog.hu/api/trackback/id/tr836290276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása